skip to Main Content

Angst for at flyve til London

Q: Hej jeg er får måske en rejse til London, men er højde skræk jeg kan ikke lade være med at tænke på, at jeg skal 10 km op i luften og jeg begynder næsten af græd ved tanken. PS har aldrig prøvet af flyve.

A: Hej. Lad os lige starte med det positive. Tillykke med rejsen til London, du er heldig og kan godt glæde dig.

Normalt så har højdeskræk og flyskræk ikke noget med hinanden at gøre, men måske er du uheldig og er begge dele. Ihvertfald er det ærgerligt og det skulle jo nødig afholde dig fra at opleve ting du gerne vil, som f.eks. denne tur til London.

Nu skriver du at du aldrig har prøvet at flyve før så jeg undrer mig lidt over at du er bange for at flyve. Normalt så kommer angsten til folk efter de har prøvet noget som de fandt ubehageligt under flyveturen. Kunne du ikke prøve at gøre et forsøg. Tænk på alle de gode ting der er ved flyvning. Muligheden for at komme spændende steder hen i verden. Suset man får af at lette fra jorden og være en del af dette fantastiske vidunder det er at vi har fundet ud af at mestre luftrummet. Den særlige atmosfære der er i lufthavnen med alle forventningerne folk har til deres ferie.

Hvis du får alle disse positive tanker frem hos dig i stedet for at være bange for noget som du ikke har prøvet, så kan det være du kan tage turen til London med et snuptag.

Hvis du stadig synes det er dumt at flyve efter du har været i London, så skriv til os igen. Så kan vi tage fat i de enkelte situationer som du ikke brød dig om, og jeg skal forsøge at forklare dig hvad der er foregået. For flyangst er normalt angsten for det ukendte og at man ikke selv er i kontrol. Dette glemmer du lige hurtigt og tænker i stedet på alle de positive ting.

Rigtig god tur!Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top