skip to Main Content

Introduktion til Luftfartsbranchen Workshop

Efter talrige opfordringer – gentager vi succesen:

Workshop front picture

Introduktion til Luftfartsbranchen Workshop

Søndag 24. november kl 1200 -1600, i hyggelige lokaler på Frederiksberg/ København

Pris 1000,- DKK,  tilmelding på admin@spoerg-piloten.dk

Workshoppen tager 4 timer og afholdes i hyggelige lokaler på Frederiksberg/ København af erfarne piloter med grundig branche indsigt. Vi har ikke et produkt vi skal sælge (pilot uddannelsen) og vi vil sørge for at du får information om de gode såvel som de dårlige sider ved branchen. Du vil desuden modtage et kompendium vi har udarbejdet om branchen, som du kan bruge til videre fordybelse.

Under workshoppen bliver der ikke vist Topgun for fuld udblæsning og du får heller ikke en tur i en simulator for at få dig til at forfølge drømmen om et job oppe over skyerne. Vi har den opfattelse at alt for mange starter i branchen med lyserøde forestillinger og forventninger der ikke kan indfries – og det vil vi godt forsøge at gøre noget ved. Vi tager ”bladet for munden” og deler åbent ud af vore erfaringer. Problemet er nemlig at man med en gæld på op mod 1.000.000 kr har rigtig svært ved at skifte branche – så det er vigtigt at man får tænkt sig rigtig grundigt om.

Vi vil blandt andet komme ind på:

 • Hvordan uddannelsen er opbygget samt hvilke skoler man muligvis kunne overveje (både i DK og i udlandet)
 • Hvorledes en typisk finansiering af uddannelsen ser ud og gode råd til finansierings strategi
 • Hvad en pilot i forskellige dele af branchen tjener og hvorledes arbejdsdagen kan se ud
 • Hvordan jobmulighederne er lige nu og her
 • Vejen til det første job
 • Hvordan forbereder man sig til optagelsesprøver på flyveskoler og luftfartsselskaber
 • Hvordan man kan lave en realistisk karriereplanlægning
 • Familieliv som pilot, hvilke udfordringer kan der være

Skulle du have særlige emner du ønsker vi skal tage op, så skriv endelig til os – vi er åbne for forslag. Workshoppen aimer primært mod Civil Pilot Uddannelse på Fastvingefly. Såfremt du har drømme om militærets uddannelse eller helikopter uddannelsen har vi også mulighed for at hjælpe med kompetent rådgivning.

Du sidder måske og tænker -“Hvorfor skal jeg betale for workshoppen, når det er gratis at tage til et informationsmøde på en flyveskole hvor jeg kan stille alle mine spørgsmål”??? “Kan jeg ikke bare finde informationen på nettet”???  Efter vores mening skal du gøre alle dele, for selvfølgelig skal du ikke fravælge at tage til alle de info møder du kan og bruge en masse tid (hvis du ikke allerede har gjort det) foran skærmen for at undersøge branchen. Vores anbefaling er dog at du bør huske at flyveskolerne har et produkt de gerne vil sælge… ville du købe et hus direkte af en ejendomsmægler uden en tilstands rapport? Det er måske svært at finde hoved og hale i alle de modstridende oplysninger du finder på nettet og hvem skal man spørge til råds? Man kan måske med rette sammenligne workshoppen med en tilstandsrapport med rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Vi ønsker ikke at skræmme dig fra at blive pilot, men vi vil forsøge at give dig en indsigt og overblik over branchen. Vælger du at forfølge drømmen er vi klar til at støtte dig, men det er klart at vi ikke har nogen krystal kugle og at det er dig der må tage de store beslutninger.

Vort arbejde er anerkendt af både uddannelsesguiden og en af danmarks største banker – for os er det dog vigtigt at vi altid optræder uafhængigt uden at få gevinst hvad end du vælger.

Tag ikke vor salgstale om workshoppen for gode varer – her er udpluk af den feedback vi har fået efter sidste workshop og du er også velkommen til at stille os alle de kritiske spørgsmål du har lyst til:

 • ”Alt i alt var det helt perfekt og der er intet fra min side som kunne forbedre på nuværende tidspunkt. Det bedste ved workshoppen var at få et grundigt indblik i hvordan en pilotuddannelse foregår fra start til slut + at vi kan bruge jer som eventuelle kontakter efter uddannelsen. Det dårligste var at det ikke varede længere ;-)”
 • ”Workshoppen var i min optik udført top professionelt. Særligt det grundige stykke arbejde i havde gjort forinden, kunne tydeligt mærkes i præsentationen. Det udarbejdede materiale vi fik med hjem, gjorde at jeg kunne fokusere 100 % på præsentationen, frem for at tage noter. Også var det i øvrigt alle tiders i havde en nyuddannet pilot med i workshoppen.”
 • ”I har gjort et imponerende stykke arbejde. Well done.”
 • ”Det var rart at I gik alle tingene igennem (Licenser, valg af skole, osv.) og var ærlige omkring det. Syntes ikke der var noget dårligt.”
 • ”Historien omkring den fiktive person morten var genial. Den viste absolut branchen fra alle sider. Hvilket man absolut skal have med fra start af. Når man påbegynder uddannelsen. Mange tænker slet ikke de her baner som 18-20 år.”
 • ”Teamet var super sammensat. Og fedt i havde en nyuddannet pilot med som kunne fortælle hans historie.”
 • ”Jeg var meget tilfreds med hele forløbet, mange af spørgsmålene kom helt naturligt, og man kunne spørge løs, jeg følte ægthed ved det, og ikke at det var nogle smarte drenge som var ude på at sælge. I får 12 fra mig”

 

Vi føler os så sikre på at det vi yder er FULD valuta for pengene at vi yder ”tilfredshedsgaranti” – det vil i praksis sige, at skulle du IKKE være tilfreds med workshoppen og kan du argumentere herfor, forventer vi ganske enkelt ikke at du betaler!

For at sikre at alle får maksimalt udbytte har vi et begrænset antal pladser! Tidlig booking på admin@spoerg-piloten.dk anbefales!

Med venlig hilsen

Spørg Piloten

 

Vilkår for personlig Coaching/ Rådgivning:

Pilot Aspiranter

Vælger du at forfølge drømmen efter workshoppen er vi klar til at støtte dig hele vejen både før, under og efter uddannelsen med et tilbud om personlig coaching/ rådgivning i det omfang du ønsker det. Det kunne eksempelvis være at du gerne vil have hjælp til valg af skole, finansierings rådgivning eller karrierådgivning.

Nyuddannede Piloter

For nyuddannede piloter tilbyder vi brug af vort mentor netværk, interview og optagelsesprøve træning, hjælp til CV og ansøgninger der er målrettet luftfartsbranchen samt karriere rådgivning.

Coaching/ rådgivning foregår altid face to face og du betaler kun for “face to face tiden”. Der er fuld fortrydelsesret sålænge du melder afbud inden den aftalte tid – efter Coachingen/ Rådgivning er udført borftfalder fortrydelsesretten.

Der vil somregel indgå en del mailudveksling både før og efter et Coaching/ Rådgivnings møde, hvilket er inkl. i time prisen på 1500 kr inkl. moms.

Iøvrigt henvises til vores generelle ansvarsfraskrivelse som du kan finde her https://spoerg-piloten.dk/about/

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top