skip to Main Content

Ude godt, hjemme bedst?

Q: Når man får jobbet som pilot, risikere man så, at være væk hjemmefra i mange dage? Sker det tit hvor man ikke er hjemme i flere dage eller hvordan er det lige i det område? Kan man så være væk hjemmefra i en uge eller mindre ? Hvor mange dage ca risikerer man at være væk?

A: Det er ikke noget man kan svare så enkelt på. Det kommer an på hvordan ens arbejde ser ud. Som dansk pilot må man for det første indstille sig på, at man ikke finder sit første job i Danmark. Derfor skal man være åben for at flytte og ikke være afhængig af, at bo der hvor man bor, når man overvejer uddannelsen.

Hvis man så på et tidspunkt er så heldig at finde et job et sted i verden, kan flyvningen medføre alt fra at være hjemme hver nat, til at have flere overnatninger ude hver måned.

Hvis man flyver short haul findes der modeller hvor man er afsted med op til 5 dage på hotel og andre hvor man er hjemme hver nat.

Hvis man flyver long haul så har man ca halvdelen af måneden hvor man ikke er hjemme.

Andre arbejder på kontrakter hvor man er afsted i alt fra 14 dage til flere måneder og så derefter har en periode fri derhjemme.

Så dit spørgsmål er ikke helt nemt at svare på som du kan se, da der er mange faktorer der spiller ind.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top