skip to Main Content

Spørg Piloten hjælper forfatter-duoen Lotte og Søren Hammer

https://www.bog-ide.dk/produkt/4647064/lotte-og-soeren-hammer-soldier-blue

Vi får løbende mange spændende forespørgsler og vi har efterhånden været med i kulissen ved produktion af TV programmer, artikler og nu også i forbindelse med en bog.

I foråret blev vi kontaktet af forfatterparret Lotte og Søren Hammer i forbindelse med at en hovedperson i en kommende bog skulle foretage en flyvetur i et privatfly. Det var vigtigt, at beskrivelserne i bogen var realistiske og det var alt fra flytype, anflyvning og kommunikation.

Vi fik efterfølgende følgende anbefaling og søde ord med på vejen:

Min bror Søren og jeg er forfattere, og sammen har vi foreløbig skrevet 10 kriminalromaner med Konrad Simonsen som hovedperson. I forbindelse med researchen til vores næste bog Soldier Blue fandt jeg tilfældigt SpørgPiloten på nettet. Hvor heldig har man lov at være 🙂
Vi kan ikke takke Jer nok, fordi I har været så uhyre venligt og imødekommende har hjulpet os med alle vores “dumme” spørgsmål omkring fly, landinger og brændstof. I er et uudtømmeligt kar af viden, som I så beredvilligt og pædagogisk ville dele med os. Endnu en gang tusind tak 🙂

Lotte og Søren Hammer

Vi er selvfølgelig utrolig glade og stolte over, at det vi tilbyder kan hjælpe andre og det er noget vi gerne gør igen på konsulent basis.

Så TV-selskaber, forfattere mm – I spørger bare løs – for vi på Spørg Piloten vil meget gerne medvirke til, at hvad der bliver udgivet i forhold til vores branche er realistisk og retvisende.

For forespørgsler om konsulent bistand kan man skrive til os på kontakt@spoerg-piloten.dk eller ringe på 5352 7700.

Mvh

Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top