skip to Main Content
Soldier Blue

Spørg Piloten hjælper forfatter-duoen Lotte og Søren Hammer

Vi får løbende mange spændende forespørgsler og vi har efterhånden været med i kulissen ved produktion af TV programmer, artikler og nu også i forbindelse med en bog.

I foråret blev vi kontaktet af forfatterparret Lotte og Søren Hammer i forbindelse med at en hovedperson i en kommende bog skulle foretage en flyvetur i et privatfly. Det var vigtigt, at beskrivelserne i bogen var realistiske og det var alt fra flytype, anflyvning og kommunikation.

Vi fik efterfølgende følgende anbefaling og søde ord med på vejen:

Min bror Søren og jeg er forfattere, og sammen har vi foreløbig skrevet 10 kriminalromaner med Konrad Simonsen som hovedperson. I forbindelse med researchen til vores næste bog Soldier Blue fandt jeg tilfældigt SpørgPiloten på nettet. Hvor heldig har man lov at være 🙂
Vi kan ikke takke Jer nok, fordi I har været så uhyre venligt og imødekommende har hjulpet os med alle vores “dumme” spørgsmål omkring fly, landinger og brændstof. I er et uudtømmeligt kar af viden, som I så beredvilligt og pædagogisk ville dele med os. Endnu en gang tusind tak 🙂

Lotte og Søren Hammer

Vi er selvfølgelig utrolig glade og stolte over, at det vi tilbyder kan hjælpe andre og det er noget vi gerne gør igen på konsulent basis.

Så TV-selskaber, forfattere mm – I spørger bare løs – for vi på Spørg Piloten vil meget gerne medvirke til, at hvad der bliver udgivet i forhold til vores branche er realistisk og retvisende.

For forespørgsler om konsulentbistand, ring til os på +45 5352 7700 eller book her https://askapilot.net/product/hire-a-pilot-as-a-consultant/

Mvh

Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 2 Comments

 1. I forbindelse med pilotuddannelsen, kan man opnås kørselsfradrag?

  Uddannelsen påtænkes påbegyndt i Roskilde – bopæl 4250 Fuglebjerg

  1. Tak for dit spørgsmål. Umiddelbart mener vi svaret er nej. Det skyldes, at pilotskolen i skattemæssig forstand ikke anses som en arbejdsplads. Tilgengæld kan du få en pæn rabat hvis du benytter den offentlige transport.
   Mvh
   Spørg Piloten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top