skip to Main Content

Rejse til USA – ESTA sikkerhedstjek

Grundet terror forsøget d. 25. december, på et Delta fly på vej til Detroit i USA, kan der være ekstra sikkerheds foranstaltninger i kraft i din afrejse lufthavn. Derfor kan det være en god ide, at undersøge det hos din rejse arrangør, om der er ekstra strenge krav, du som rejsende skal overholde.

Jeg har lige være i Miami og fløj fra Düsseldorf i Tyskland med Air Berlin. I Düsseldorf lufthavn var der en ekstra sikkerheds kontrol ved gaten. Derfor er det vigtigt, at du som passager overholder den boarding tid, der står på dit boardingkort, da der ellers kan opstå forsinkelser.

Det er også vigtigt, at du har lavet dit sikkerheds check via ESTA. Dette gøres online. Følg dette link DU SKAL VÆRE OPMRÆKSOM PÅ AT DER ER DIVERSE HJEMMESIDER SOM ER ET SCAM. HER BETALER DU OVERPRIS FOR DIN ESTA. DET BØR KOSTE CA 14USD AT FÅ ET ESTA.

Du skal helst udfylde skemaet 72 timer inden afrejse. Har du dit pas og din opholdsadresse parat tager det ca. 5 minutter. Husk at printe din bekræftelse når du er færdig. Det kan være du bliver bedt om at vise den frem. Når du er i flyveren, bliver du stadig bedt om at udfylde den grønne indrejse seddel og den blå told seddel.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top