skip to Main Content

Hvad er snittet for at blive jagerpilot? Det lyder meget interessant :-)

Hvad er snittet for at blive jagerpilot? Det lyder meget interessant 🙂

Vi kan sagtens forstå, at du finder jobbet som jagerpilot interessant.

Som du sikkert er forberedt på, så er det et lille nåleøje du forsøger at komme igennem. Der er ikke tale om et egentlig gennemsnit, men mere en række andre ting man kigger på. Helbredet skal blandt andet være i top og din personlighed skal passe til forsvarets profil.
Forsvaret i Danmark har en dedikeret hjemmeside vedrørende pilot i forsvaret. Her kan du søge den seneste information omkring optagelseskrav og muligheder.
Du har måske hørt udtrykket, de syv P’er…. “PPPPPPP”. Proper Pre-Planning Prevents Piss Poor Performance. Såfremt du møder op til udvælgelsen uforberedt, så er det næsten med garanti forbundet med, at du kommer til at dumpe. Det er også forbundet med lang tjenestetid at blive pilot i forsvaret, så det handler, for alle parter, om at der skal være et godt match.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål her på Ask A Pilot. Vores e-bog How Do I Become a Pilot? kan være en rigtig god måde at få en masse information og svar på spørgsmål. Der er et afsnit specifikt ifht til uddannelsen til militær pilot. Så her finder du svar på en række ting såsom hverdagen, forberedelse og familieliv.

Happy landings

Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top