skip to Main Content

Flyve med forkølelse?

Q: Hej jeg er blevet snot forkølet og skal flyve til Kreta om 2 dage. Hvordan forholder jeg mig til det. Håber på et hurtigt svar. Mvh Gitte.

A: Hej Gitte

Når vi piloter bliver forkølede så flyver vi ikke. Grunden til dette er, at man ikke kan trykudligne ordentligt. Hvis din næse og dine bihuler er blokerede, vil det gøre pokkers ondt, og i værste fald kan du sprænge din trommehinde.

Jeg var selv forkølet i sidste uge, og min læge anbefalede mig at inhalere dampbad med håndklæde over skål og hoved, med en special salve opløst i det kogende vand, som renser ud i bihulerne og skaber fri luft.

Min anbefaling til dig er, at du går til din læge og hører hvad han siger til netop dit tilfælde.

Og så håber jeg, at du har tegnet en afbestillings forsikring… Beklager at jeg ikke kan give dig positivt svar.

Mvh Anders

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top