skip to Main Content

Flyangst

Q: Jeg skal flyve med Ryan Air imorgen til Trapani Sicilien, med deres boing 737-800 – jeg har ikke noget imod at lette og lande men er bange for at hænge ” deroppe” og der pludselig kommer turbulens og tordenvejr -har jeg grund til det ??

A: Som du nok gætter er mit svar, at du ikke behøver at være bange. En flyvemaskine er bygget til at flyve gennem meget kraftig turbulens uden at tage skade af det. Tordenvejr er normalt heller ikke et problem, men kan dog i yderst sjældne tilfælde føre til forstyrrelser i de elektriske systemer. Piloterne vil forsøge at flyve uden om turbulens og tordenvejr, da det for de fleste mennesker ikke er så behageligt.

Hvis det er noget der generer dig meget, så kan du overveje at gå til en psykolog. For nogle hjælper det at drikke et glas rødvin så de slapper lidt af, men normalt er alkohol ikke at anbefale i luften. I dit tilfælde vil jeg måske hellere give dig dette tip: Når du sidder i flyveren har du den “farligste” del bag dig – køreturen til lufthavnen…

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top