skip to Main Content

Stress og ansvar

Q: Hej Spørg-Piloten
Jeg er kommet i tvivl om, man nogensinde som pilot kan føle sig presset/stresset når man ved at man har ansvaret for mange mennesker? Kan det påvirke jer psykisk, eller bliver er det blevet ren rutine?

A: Hej og tak for dit spørgsmål.
Personligt er det noget jeg har tænkt over, inden jeg startede med at flyve kommercielt. Jeg har fløjet både fragt og passagerer og har egentlig ikke kunnet mærke nogen foreskel, psykisk. Det har aldrig været noget pres eller stress.

Jeg har altid min fragt/passagerer med i mine overvejelser når jeg begiver ud på en flyvning. Mentalt er det vel “rutine”, at man er sit ansvar bevidst, men omtanken er der hver gang, da sammensætningen er forskellig på hver flyvning.

Jeg håber det besvarer dit spørgsmål.

Med venlig hilsen,
Martin Linneman Dall von Bülow
Pilot Boeing 737

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top