skip to Main Content

Kravene til at blive pilot

Q: Hvad skal man kunne, for at blive pilot? Hvilke uddannelser skal man tage, og hvad skal man være god til, og helbred osv?

A: Der er nogle flyselskaber, der stiller det krav, at du skal have en gymnasiel uddannelse f.eks. Lufthansa og Swiss, men de fleste selskaber kigger mere på din erfaring end på din uddannelse. Dertil kommer et normalt helbred – dette bliver undersøgt af en flyvemedicinsk klinik.

Så skal du være god til at stikke snuden i bøgerne og suge viden til dig. Uddannelsen til erhvervspilot er ikke længere end 24 måneder og kræver derfor en disciplineret arbejdsindsats.

Og så den sidste del – du skal have en flink bankrådgiver, der giver dig en kredit, så det kan lade sig gøre. Mødet med bankrådgiveren kan du dog spare dig, hvis du selv kan spare de ca. 650.000 kr sammen, som uddannelsen koster.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has One Comment

  1. Jeg vil gerne spørge de om, skal man betale 650.000? Eller kan man tage den i militæret. Eller er udannelses god at tage i marokko. Det er fordi min forældre kommer fra marokko. Og min fætter han var rigtig klog da han var lille og på gymnasiumet. Når han så blev stor tilbød de ham om ham ville være en pilot og de betaler. Men havde Asmaa derfor kunne han ikke. Kan jeg gøre det samme være klok end til jeg bliver færdig med gymnasiumet og få gode karaktere og efter tage til marokko og få en plot udannelse til pilot med royal air maroc eller air france lufthansa SAS alt mvh Abdullah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top