skip to Main Content

Hvad tjener en pilot?

Q: Jeg overvejer meget at gå i gang med en civil uddannelse som pilot – det er jo dyrt, og skal betales tilbage. Mit spørgsmål er derfor : hvad tjener en pilot i dag? Jeg ved godt spørgsmålet ikke kan besvares entydigt, men har du nogle eksempler. På forhånd tak.

A: Det er et spørgsmål som har rigtig mange svar – cirka lige så mange svar som der er flyselskaber. Der findes en hjemmeside som har oprettet en oversigt over mange flyselskaber og deres vilkår. Denne side kan også give dig et lille blik i hvad der sker i branchen. Jeg bruger også selv denne side til at holde mig up to date. Du kommer til hjemmesiden ved at følge dette link.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top