skip to Main Content

Forskelligt om uddannelsen til pilot

Q: Hejsa, jeg er en pige i 9. klasse som er igang med at lave et projekt om uddannelse. Jeg vil meget gerne være pilot og har nogle spørgsmål. Hvad skal man kunne for at blive pilot. Hvilken betydning har ens karakterer for om det er muligt at blive pilot. Hvordan bliver man optaget?

Venlig hilsen Sarah :))

A: Hej Sarah

Tak for interessen og dine spørgsmål. Som pilot skal man være god til at styre flyvemaskinen (det giver jo lidt sig selv), men der er mange andre ting man også skal være god til. Her er en lille opremsning af de ting man blandt andet skal være god til: motivere, samarbejde, sprog, analysere, fleksibel, overholde regler. Jeg kunne skrive mange flere, men du kan måske selv overveje hvad du synes ville gøre en pilot god.

Dine karakterer er vigtige selvom der ikke er noget karakter krav til uddannelsen som pilot. Du skal nemlig være god til at tilegne dig viden. Uddannelsen til pilot er kort og intensiv og alle lærebøger er på engelsk. Et godt fundament er at have matematik og fysik i gymnasiet. Et kendskab til tysk vil f.eks. åbne dine muligheder for at arbejde i de tysktalende lande i Europa.

Optagelsen foregår på de forskellige flyveskoler og varierer alt efter hvilken skole der er tale om.

Kommentarer

kommentarer

This Post Has 2 Comments

  1. Dejligt at se piger også ønsker dette SUPER-job det er at være pilot………… jeg startede i 1956 …. Ohoo mange år siden……… i flyvevåbnet, det er nok ikke så let mere at starte der, men du har GOOGLE så søg der, thi lige dér er du bedre hjulpet i din søgen………. MEN god jagt, mine 42 år AIRBORNE har været alle tiders, b sure….

  2. Hej, jeg hedder Muhammed og er interreseret, at blive pilot. Hvilket gymnasium skal man vælge for, at blive pilot og hvilket karakterer skal man få for, at blive pilot?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top