skip to Main Content

Ved check ind kan det ofte lade sig gøre at benytte check ind maskiner i stedet for at gå hen til skrankerne. Derefter vil der være et sted, du skal gå hen og aflevere din bagage. I de fleste tilfælde vil du slippe for at stå i en lang kø og du vil spare tid på check ind.
Normalt kan du også finde gode informationer, på hjemmesiden for den lufthavn du skal flyve fra, angående forholdende under check ind.

For at gøre det nemmere og hurtigere at gå igennem sikkerheds kontrollen, bør du pakke al unødvendige toilet artikler i din kuffert som du checker ind, i stedet for at tage det med i håndbagagen. Der er jo stadig begrænsning på, hvad du må have med igennem sikkerheds kontrollen. Væske, gelé og spray – maksimum 100 milliliter også svarende til 100 gram pr. beholder.

Hold øje med informationstavlerne om hvilken gate du skal gå til. Vær der i god tid. Nogle gange er flyvemaskinen der før den planlagte tid og det vil derfor være muligt at boarde tidligere. Dette kan så også betyde, at i kan komme hurtigere afsted og være tidligere fremme på jeres destination. Det er ofte at cockpit og kabine er klar til afgang, men vi kan ikke tage afsted, fordi der er nogle passagerer, der kommer dryssende lige før den planlagte afgangstid.

Når der gås om bord på flyvemaskinen, skal du være opmærksom på, at der nogen gange boardes i hold. Det er normalt passagererne med plads bagerst i flyvemaskinen, der skal gå om bord først. Dette gør, at passagererne ikke står i vejen for hinanden i den smalle gang.
Så der er ingen grund til at springe frem for at stå forrest i køen. Alle skal nok nå at komme med.

Back To Top