skip to Main Content

Ud over de gratis svar vi giver på hjemmesiden www.spoerg-piloten.dk tilbyder vi også personlig rådgivning via www.propilots.dk.

Prisen på personlig rådgivning er 1500,- kr pr time inkl moms og vi afholder udgifter til mødested og inkluderer kaffe og te under mødet. Vi er meget fair i forhold til ikke at fakturere såfremt vi lige løber 10- 15 min over tid.

Vi tilbyder her ud over ”tilfredshedsgaranti” ved første møde. I praksis vil det sige, at skulle du IKKE være tilfreds med vor rådgivning efter det første møde og kan du redegøre herfor – så forventer vi ikke at du betaler os. Ved efterfølgende møder bortfalder denne garanti og der vil ikke være returret på allerede leveret rådgivning. Du forpligtiger dig ikke til at modtage et bestemt antal timer og du kan når som helst afbryde samarbejdet. Aflyser du indenfor 24 timer af et aftalt møde, forbeholder vi os ret til at fakturere dig for eventuelle udgifter vi måtte have haft til eksempelvis lokale, transport mm. Dette kan naturligvis aldrig overstige prisen for selve mødet og skulle der være tale om force majure er vi generelt meget forstående og imødekommende.

Det er meget forskelligt i hvilket omfang vi bliver brugt – for de fleste vil 1- 2 timer være nok til at kunne få nok information til at kunne træffe beslutningen om de skal kaste sig ud i uddannelsen eller ej. Herefter kan det være at vi kan bruge yderligere 1- 2 timer på emner som eksempelvis valg af skole, finansiering og karriere planlægning.

Back To Top