skip to Main Content

Har du undladt at tage på en ferie på grund af din angst for flyvning?
Er du tvunget til at tage ud at flyve med dit arbejde, men får det altid dårligt – måske i flere dage op til rejsen – på grund af din flyskræk?
Har du familie du ikke får besøgt på grund af din angst for at flyve?

Så har vi løsningen til dig!

Vi kan hjælpe dig af med din flyskræk, så du kan komme ud i verden uden angst for flyveturen.

Vi skræddersyer et individuelt kursus, der gør din flyskræk til flyveglæde blandt andet i samarbejde med Helle Fæster www.hellefaester.dk. Det er vores holdning, at det har den bedste virkning med et skræddersyet fly angst kursus. Vi har ingen store hold hvor din situation ikke bliver taget særligt skånsomt hensyn til.

For mange mennesker handler det om at flyrejsen er omgivet af megen mystisk i en sådan grad at man føler afmagt og måske frygt. Mange flyangst kurser foregår som “hold undervisning”. Det kan selvfølgelig være rart at vide at man ikke er alene med sin frygt. Ganske ofte er det dog meget individuelt, hvad der udløser fly angsten og hvad der er den bedste fremgangsmåde for den enkelte. På den baggrund siger det næsten sig selv, at de bedste resultater opnås ved et individuelt tilpasset forløb.

Har du lyst og ikke mindst mod på at forsøge at vende din flyangst til flyveglæde, så udfyld venligst formularen, hvorefter vi vil kontakte dig for at finde ud af hvordan vi bedst sammensætter et forløb for dig.
[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

Back To Top