skip to Main Content
Revolution Til Folk Med Flyangst. Træning Når Det Passer Dig Og Med En Engangsudgift På 269 DKK, Kan Du Vinde Over Din Flyangst.

Revolution til folk med flyangst. Træning når det passer dig og med en engangsudgift på 269 DKK, kan du vinde over din flyangst.

Det skønnes, at helt op mod 1/3 af alle danskere lider af flyskræk. Selvom angst for at flyve kan kureres, får mange aldrig gjort noget ved det, men nu er der godt nyt og ingen undskyldning. For kun 269,- DKK kan du nemlig komme godt på vej til en god oplevelse i luften.

Manden bag det mentale træningsprogram er Freddy Gleisner, der bl.a. har arbejdet som mentaltræner for Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund. I 30 år har han hjulpet sportens elitestjerner og mange andre mennesker udenfor sportens verden med at øge deres selvtillid og gøre dem mentalt stærke.

I begyndelsen af 2016, udviklede Freddy i samarbejde med danske piloter et mental-træningsprogram, der kan give dig styrken til at håndtere din flyangst. Træningsprogrammet er en succes, der allerede er testet af mange før dig og fornylig anbefalet af studenterguiden.dk.

Det mentale træningsprogram består af en række lydfiler, hvor Freddy guider dig igennem de mentale øvelser. Lydfilerne downloades til din telefon eller computer og der er programmer af forskellig længde, helt ned til blot få minutters længde. Som del af pakken, får du desuden et kompendium, skrevet af danske piloter, som kan give dig en indsigt og tryghed i flyvningens verden.

Kom i mental topform og gør dig klar til din næste flyvetur. Betaler du med Dankort eller PayPal kan pakken downloades med det samme. Prisen er normalt 369 DKK, men lige nu fås den på sommerferietilbud til kun 269 DKK, her https://spoerg-piloten.dk/produkt/fra-flyangst-til-flyglaede-pakke/

Go’ sommer og go’ flyvetur

Med venlig hilsen

Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top