skip to Main Content
Q: Hvilke Fag Skal Jeg Være God Til I Skolen For At Kunne Blive Pilot?

Q: Hvilke fag skal jeg være god til i skolen for at kunne blive pilot?

Q: Hvilke fag skal jeg være god til i skolen for at kunne blive pilot?

PROPILOTS-GASH

A: Den teoretiske pilotundervisning kan opleves som tung og krævende. Derfor kan gode studievaner og det at have disciplinen til at fordybe dig (også selvom interessen ikke er der) være en god ting at lære.

Når man går i folkeskole og på gymnasie, så har man måske ofte en følelse af, at mange af de ting man lærer, skal man ikke bruge til noget efterfølgende. På den baggrund kan det måske være meget fristende at tage let på disse emner/ fag og dermed ende med en lidt svag karrakter. Vi anbefaler, at du arbejder så hårdt du kan i skolen i ALLE FAG som forberedelse til pilotuddannelsen. Lykkedes det dig nemlig at få et højt gennemsnit, åbnes muligheden for at du kan søge ind på en af de to statsstøttede flyveskoler; Tromsø eller Trafikflyhøjskolen.  Springer du fra drømmen, vil arbejdet ikke være spildt, da et højt gennemsnit vil give dig flere valgmuligheder i andre brancher.

Generelt er et fornuftigt niveau i engelsk, matematik samt fysik et godt udgangspunkt.

Vil du vide mere anbefaler jeg kompendiet “introduktion til branchen” for 179 DKK: https://spoerg-piloten.dk/produkt/before-take-off/  og/ eller booking af personlig rådgivning via www.propilots.dk

På vegne af spørg piloten og med venlig hilsen

Søren

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top