skip to Main Content
Jeg Skal Til At Starte På Pilotuddannelsen, Hvad Er Efter Jeres Erfaring Det Bedste Headset Jeg Kan Købe?

Jeg skal til at starte på pilotuddannelsen, hvad er efter Jeres erfaring det bedste headset jeg kan købe?

Q: Jeg skal til at starte på pilotuddannelsen, hvad er efter Jeres erfaring det bedste headset jeg kan købe? Jeg sidder og overvejer at investere i mit eget headset. Jeg har kigget på David Clark, men er blevet enig med mig selv om, at hvis man alligevel skal bruge så mange penge, så kan jeg lige så godt købe det bedste- men hvilket headset er efter Jeres mening det bedste? Hvad er jeres erfaring med headsets? Og følger ens headset en i hele ens karriere, eller bestemer selskabet man arbejder for, hvilket headset der skal anvendes?

A: Tillykke med at du snart starter på uddannelsen. Jeg er sikker på, at du vil finde de næste ca 2 år meget interessante. Det kan være vore veje krydses, vi (Pro Pilots Consulting) arbejder sammen med flere af de danske skoler og specielt efter endt uddannelse vil vi nok kunne gøre en stor forskel for dig med vores PDA, SNEP og PAC – du kan læse mere om det hele på vores hjemmeside www.propilots.dk

Nå, men til dit spørgsmål. Der er ingen tvivl – efter min mening er Bose A20 det bedste headset du kan købe og jeg vil (trods prisen) anbefale det. Der findes flere rigtig gode modeller, men ingen kommer (efter min mening) helt op på det niveau som Bose A20 leverer, hvis man ønsker noisereduktion. Et minus ved Bose A20 er at det er et relativt stort headset og når du en dag sidder i en airline, så vil hovedparten nok vælge mindre headsets.

Det er mange penge at smide efter et headset, men jeg tror du bliver glad for investeringen i eget headset uanset om du vælger Bose eller en anden producent af headset. Mit råd til dig vil være at vælge et med noisereduktion for at beskytte din hørelse, det ville være ærgerligt hvis du skulle komme ud for en høreskade, der kunne være undgået med brug af noisereduktion.

I det selskab jeg arbejder har vel ca 10% eget headset. Vi skal have tilladelse til at benytte eget headset, men det er mig bekendt ikke et problem at få en sådan. Jeg er glad for at jeg har mit eget headset, det er måske ikke alle du har lyst til at dele ørevoks med…

Jeg håber dette svarede på dit spørgsmål, du skal være velkommen til at skrive igen!

På vegne af spørg piloten og med venlig hilsen

Søren

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top