skip to Main Content
Gratis Realitetscheck Samt Checkliste For Pilotdrømmen

Gratis realitetscheck samt Checkliste for pilotdrømmen

Vi har glædet os rigtig meget til at kunne dele dette med Jer. Hver uge får vi mange henvendelser der handler om at blive civil pilot. Ofte er det ret specifikke spørgsmål. Vi hjælper rigtig gerne, men samtidig føler vi et ansvar for, at vi ikke får hjulpet nogen på vej, uden at de er klar over, hvad de går ind til. Det lyder måske lidt dramatisk at skrive det på den måde og det handler ikke om, at vi ønsker at skræmme personer væk fra branchen. Det bunder mere i, at det kan være rigtig svært at finde information omkring branchen og dernæst så er det, pga. økonomien, ofte noget, hvor andre mennesker (kautionister) drages ind. Derfor har både du og dem der støtter op om din drøm, i vore øjne, brug for at komme seriøst rundt om det hele.

Løsningen er muligvis her… vi har nemlig lavet en Checkliste du kan vælge at følge. Gør du det, så mener vi, at du kommer rundt om det hele. Det bedste ved det hele er (måske?), at vi har tænkt meget over rækkefølgen – således at du ikke har brugt unødig tid og penge, såfremt du vælger at springe fra. Vælger du at gå efter drømmen, kan Checklisten samtidig give dig ro i maven og gøre at du måske er bedre forberedt på branchen end du ellers ville have været.

Der gik lidt skriveri i den og vi fik brugt et par billeder også – så vi er endt på filer, der er for store til, at vi nemt kan uploade dem uden at det påvirker hjemmesiden, så derfor kan de istedet hentes via følgende dropbox link.

https://www.dropbox.com/sh/06ckbmseko4lba7/AAAlqVx1jijmz0p7ftu9Fmp6a?dl=0

Selvfølgelig er du, uanset om du er erfaren pilot eller ej, velkommen til at kommentere på Checklisten og komme med feedback.

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen

Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top