skip to Main Content
Gratis Julegave Fra Os Til Dig, Der Drømmer Om At Blive Pilot

Gratis julegave fra os til dig, der drømmer om at blive pilot

Kære allesammen!

Tak for en masse dejlige spørgsmål i 2016! Vi er oppe på at have lavet 552 indlæg (svar) og det er dejligt, at der stadig er plads til spørgsmål, som vi ikke har fået før! Når vi gør status viser fordelingen af spørgsmål sig at være således :

  • 60% Om det at blive pilot
  • 25% Om flyangst
  • 15% Tekniske spørgsmål i relation til flyvning

For at imødekomme dette har vi oprettet firmaet Pro Pilots Consulting, i daglig tale “PPC”  http://www.propilots.dk, hvor man kan få professionel pilot-relateret rådgivning samt individuelt tilpasset “flyangst til flyglæde” kurser. Vi har også lavet et kompendium “introduktion til branchen” og en “flyangst til flyglæde” pakke (en light udgave af vores kursus), som kan købes og derefter downloades på vores webshop her https://spoerg-piloten.dk/shop/

Vi har mange forhåbninger for 2017. Vi ser for eksempel frem til at fortsætte med at hjælpe pilotaspiranter og nyuddannede piloter med at træffe de, for dem, “rigtige” valg. Vi glæder os også til at afholde pilot-relaterede kurser på en række flyveskoler og fortsætte med de succesrige “flyangst til flyglæde” kurser, hvor 100% til dato har oplevet en forbedring.

Som noget helt nyt er vi også begyndt at følge “vore nyuddannede piloter” helt til dørs. Først giver vi de nyuddannede en masse ekstra viden, blandt andet med inspiration fra elitesportens verden. Dernæst hjælper vi dem med at blive klar til job-jagten, som for de nyuddannede fortsat er benhård. I nogle tilfælde kan vi gå skridtet videre og anbefale dem i eget netværk via en PAC (Professionel Assisted Career) kontrakt. Vi glæder os til at følge Anders og Jacob, som er de første to piloter vi har hjulpet i job via en PAC kontrakt. De skal først i det nye år afsted til et SUPER spændende sted i verden for at flyve i deres første rigtige pilotjob. Vi ser frem til at uploade Deres billeder og beretninger i vores blog i 2017.

Ved udgangen af 2016, var vi (PPC) indkaldt til “round table” med daværende transportminister Hans Christian Schmidt, omkring fremtidens pilotuddannelse. Det viser, i vore øjne, at vi bliver taget seriøst i branchen. Vi har naturligvis masser af mod på at varetage piloternes (specielt de kommende) interesser og vi har en række initiativer, som vi håber ser lyset i 2017.

Vores julegave i år er rettet mod de kommende piloter. Selvom du ikke ligefrem har en pilot i maven, er vi dog sikre på, at du også vil finde gaven interessant. Gaven består af, at vi i samarbejde med en tidligere chefpilot, har lavet en 14 sider lang samling af “gode råd og tanker”. Du får disse råd og tanker helt kvit og frit – lige her:

Julegave 2016 Til dig som overvejer at blive pilot

Glædelig jul og Godt Nytår

ønskes du af hele teamet bag

Spørg Piloten og Pro Pilots Consulting

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top