skip to Main Content
Godt Nyt For ALLE Nye Piloter – Stærkt Samarbejde!

Godt nyt for ALLE nye piloter – stærkt samarbejde!

Pro Pilots Consulting

&

GreyBird Pilot Academy

Pro Pilots Consulting annoncerer hermed et nyt og spændende samarbejde med den danske flyveskole GreyBird Pilot Academy.

Samarbejdet består i at Pro Pilots Consulting screener GreyBird Pilot Academy piloter og følger dem helt frem til, at de er kommet i job.

Muligheden for at komme i betragtning og få glæde af samarbejdet, er tilstede uanset hvilken flyveskole du går på/ har gået på.

Godkendte piloter vil efter bestået screening, gennemgå vores Strategic Networking & Effective Profiling (SNEP) kursus. Derefter vil piloten gennemføre en relevant typerating hos GreyBird Pilot Academy og helt frem til at piloten er i job, vil han/ hun modtage karriere coaching og support af Pro Pilots Consulting.

Både GreyBird Pilot Academy og Pro Pilots Consulting forpligtiger sig til aktivt at promovere piloten i eget network med det formål at skabe jobmuligheder for den enkelte pilot.

CrewPool – en revolutionerende og unik mulighed som GreyBird Pilot Academy tilbyder ALLE nyuddannede piloter uanset hvor de er uddannet.

Skærmbillede 2016-03-30 kl. 14.26.28

Det unikke i samarbejdet består i, at alle parter sikres samme interesse – nemlig at piloten kommer i et (godt) job. Dette fælles interessegrundlag, sikres ved, at det for GreyBird Pilot Academy og Pro Pilots Consultings vedkommende er således, at ingen af parterne opnår en gevinst før piloten er kommet i job. Selv når piloten kommer i job, er det piloten der har mest at vinde!

Du kan også læse en artikel om samarbejdet her:

https://pilotacademy.greybird.dk/media/1175/attituden-taeller.pdf

Hvis du vil vide mere:

Pro Pilots Consulting kan kontaktes via kontaktformularen på www.propilots.dk

GreyBird Pilot Academy https://pilotacademy.greybird.dk/pilotuddannelser/greybird-og-pro-pilots-samarbejde/

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top