skip to Main Content
Fly Angst I Juledagene

Fly angst i juledagene

Giv dig selv eller en du holder af, en tidlig julegave med et fra fly angst til fly glæde trænings program til DKK 269.

En kommende flyvning over julen behøver ikke at udløse søvnløse nætter og svedige håndflader.

I forbindelse med julen sætter mange sig op i et fly, nogen for at fejre julen langt væk eller andre for at komme væk fra det hele. Fælles for mange er dog, at som dagene til afrejsen nærmer sig, så vokser angsten for at flyve.

Du var egentlig godt klar over at angsten ville komme, for det gjorde den også sidste gang du var ude at flyve. Du overlevede (selvfølgelig) sidste gang du fløj, men du fik ikke lige gjort noget ved din angst. Det er ikke fordi du ikke vil gøre noget ved din angst, men en travl hverdag og en stram økonomi spænder måske ben for at du får tilmeldt dig et fly angst kursus. Det kan også være, du som mange andre, føler det pinligt at indrømme at det med at flyve altså ikke lige er dig.

Denne beskrivelse passer på rigtig mange, der skal rejse med fly over julen.

Det der hurtigt kan ske er, at man får tænkt negative tanker om flyvning så mange gange, at det til sidst bliver lagret i underbevidstheden og så har du risiko for at have udviklet fly angst. Har du fået udviklet fly angst, handler det omvendt om at få tænkt postive tanker om flyvning så mange gange, at det bliver dette billede der til sidst bliver lagret i underbevidstheden. Et vigtigt værktøj i denne process er tanke stop teknikker.

Hvis det kniber lidt og du føler du har brug for vejledning til hvordan du mentalt sætter ind overfor de negative tanker, kan vores fra flyangst til flyglæde pakke til DKK 269 være en hjælp.

Pakken kan downloades, så du kan komme i gang med det samme og den indeholder: en række tips til rejsen, information omkring flyvning, audio afspændings programmer – men vigtigst af alt et mentalt træningsprogram udviklet af Freddy Gleisner.

Freddy Gleisner

Freddy har mere end 30 års erfaring som idrætspsykolog og han har hjulpet Team Danmark sportsfolk med netop at tænke positivt og tanke stop teknikker. Freddy har godt styr på hvordan vi kan styre vores tanker og hvordan man kommer ind i en positiv cirkel og den erfaring har han sammen med piloter omsat til et mentalt trænings program for fly angst.

Det vil være urealistik at forvente at du med få dage op til jul helt kan blive din fly angst kvit, men pakken kan give dig hjælp til at gøre din kommende rejse mere overkommelig. En rejse over julen kan være en god motivation for at sætte i gang – så du får taget kontrollen over din fly angst.

Vores fly angst til fly glæde pakke kan købes og downloades her https://spoerg-piloten.dk/produkt/fra-flyangst-til-flyglaede-pakke/

Happy landings

Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top