skip to Main Content

Få hjælp af Spørg Piloten til at håndtere fly-angst

Spørg Piloten kan mere end blot at besvare spørgsmål omkring fly angst – vi hjælper nemlig gerne i både privat- og erhvervs-regi med at bearbejde fly angst, uden at det koster en formue.

For den med fly angst kan det være et sandt mareridt at skulle flyve. Hvis ikke du fik læst, hvordan vi fik hjulpet Michelle hjem fra Tyrkiet kan du gøre det her: https://spoerg-piloten.dk/laes-dette-hvis-du-har-fly-angst-eller-du-gerne-vil-hjaelpe-en-der-har/

Jeg skal afsted lige om lidt og jeg er ikke glad for at flyve – hvordan kan I hjælpe mig? “

  1. Download pakken her https://spoerg-piloten.dk/produkt/fra-flyangst-til-flyglaede-pakke/– du vil kunne finde gode råd til rejsen, som du kan bruge lige nu og her. Afspændings-øvelserne vil du kunne bruge til at få reguleret stressniveauet.
  2. Du har downloaded pakken, men vil gerne have lidt mere hjælp. Send os en mail på kontakt@spoerg-piloten.dk og beskriv hvad du gerne vil have hjælp til og hvornår du er ledig- vi kan ikke garantere vi ringer eller skriver indenfor 24 timer, men vi prøver.
  3. Du har brug for hjælp akut. Vi har ikke faste telefontider og i ny og næ tager vi også telefonen søndag aften, så det kan være du er heldig og du kan tale med en af vores piloter på telefon 5352 7700. Du kan også sende en email til kontakt@spoerg-piloten.dk med titlen “hjælp”.

Til private – vi gør opmærksom på:

En til en coaching ad hoc over telefon eller face to face er mod betaling og vi tager DKK 1.000 i timen plus evt kørselsgodtgørelse. Prisen er den samme om det er mandag kl 1100 eller søndag kl 21.00. Vi fakturerer per påbegyndt 15 minutter og vi runder altid ned. Vi har fuld forståelse for, at du gerne lige vil tale med os inden taxameteret ruller, så selvfølgelig er en indledende samtale på 10 -15 minutter altid uden beregning.

Vi afholder gerne fly-angst workshops for private i vores lokaler i Hellerup. Prisen er 1.000 DKK per person og inkluderer fly-angst pakken. Er du interesseret kan du skrive til os på kontakt@spoerg-piloten.dk og melde din interesse, så sørger vi for at du får besked om næste ledige workshop. I stedet for at annoncere løbende kurser, venter vi til at vi har interesse nok til en workshop og så finder vi den dato og tidspunkt der passer flest. Der vil typisk være mellem 10- 20 deltagere på en workshop og der vil altid være en mental-træner og en erfaren pilot som leder af workshoppen.

Til erhverv – workshop på din arbejdsplads

Vi kommer gerne til Jer og vi tilpasser fly-angst workshoppen, så den passer til de udfordringer I oplever og den måde I rejser på. En to timer workshop ledet af en mental-træner og en pilot, kan f.eks. inkludere: mentale værktøjer til at håndtere fly-angst, gennemgang af en flyvning fra A- B med alt fra procedurer, vejrforhold til lydene ombord. Hvis der skal være tid til mange spørgsmål og at vi fordyber os, anbefaler vi et mindre publikum eller mere end 2 timer. Prisen for en to timers workshop starter på DKK 15.000 inkl. moms. Dertil kommer dækning af kørselsudgifter og evt. overnatning. Vi regner kørsel fra Allerød.

Kontakt os på kontakt@spoerg-piloten.dk eller på telefon 5352 7700, hvis du ønsker en dialog og tilbud på en workshop på din arbejdsplads.

Med ønsket om happy landings og mange gode flyve-oplevelser.

Teamet bag Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top