skip to Main Content
Få Hjælp Af Spørg Piloten Til At Håndtere Fly-angst

Få hjælp af Spørg Piloten til at håndtere fly-angst

Spørg Piloten kan mere end blot at besvare spørgsmål omkring fly angst – vi hjælper nemlig gerne i både privat- og erhvervs-regi med at bearbejde fly angst, uden at det koster en formue.

For den med fly angst kan det være et sandt mareridt at skulle flyve. Hvis ikke du fik læst, hvordan vi fik hjulpet Michelle hjem fra Tyrkiet kan du gøre det her: https://spoerg-piloten.dk/laes-dette-hvis-du-har-fly-angst-eller-du-gerne-vil-hjaelpe-en-der-har/

Jeg skal afsted lige om lidt og jeg er ikke glad for at flyve – hvordan kan I hjælpe mig? “

  1. Download pakken her https://spoerg-piloten.dk/produkt/fra-flyangst-til-flyglaede-pakke/– du vil kunne finde gode råd til rejsen, som du kan bruge lige nu og her. Afspændings-øvelserne vil du kunne bruge til at få reguleret stressniveauet.
  2. Du har downloaded pakken, men vil gerne have lidt mere hjælp. Send os en mail på kontakt@spoerg-piloten.dk og beskriv hvad du gerne vil have hjælp til og hvornår du er ledig- vi kan ikke garantere vi ringer eller skriver indenfor 24 timer, men vi prøver.
  3. Du har brug for hjælp akut. Vi har ikke faste telefontider og i ny og næ tager vi også telefonen søndag aften, så det kan være du er heldig og du kan tale med en af vores piloter på telefon 5352 7700. Du kan også sende en email til kontakt@spoerg-piloten.dk med titlen “hjælp”.

Med ønsket om happy landings og mange gode flyve-oplevelser.

Teamet bag Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top