skip to Main Content

Er du angst for at flyve og skal du flyve i efterårsferien?

En efterårsferie med familien måske sol og strand i vente – men så er der liiige det med flyveturen, den kan glæder du dig bestemt ikke til.

Rigtig mange danskere er ikke glade for at flyve, men det kan være svært at tage snakken med venner, familie eller kollegaer. Du ved udemærket godt at det at flyve er mere sikkert end at køre bil – alligevel får du bare ved tanken om at skulle flyve det psykisk eller fysisk dårligt.

Hvis du kan genkende ovenstående eller du kender en der har det sådan, så er nu et godt tidspunkt at “få gjort noget ved tingene”. Du behøver ikke afsætte weekender eller deltage i kursus på bestemte dage og det behøver ikke koste en mindre formue.

Spørg piloten har i samarbejde med erfarne piloter og mentaltrænere udviklet et “gør det selv” træningsprogram som giver dig nogle værktøjer, så du kan tage kontrollen over din angst for at flyve. Træningsprogrammet består af teoretisk baggrundsviden omkring flyvning, gode tips til hvordan du kan gøre rejsen til en god oplevelse. Dernæst får du et mentalt træningsprogram med øvelser, lydfiler og afspændings programmer.

Det er ikke et “quick-fix”. Det er lidt ligesom at starte med et fitnessmedlemsskab, resultaterne kommer ikke på en dag. Så derfor anbefaler vi, at du skal i gang nu, hvis målet er at blive klar til efterårsferiens flyvetur.

Du kan komme i gang, når det passer dig og det koster kun 269 kr – https://spoerg-piloten.dk/produkt/fra-flyangst-til-flyglaede-pakke/

Programmet er lavet således, at du får vejledning i hvordan du skal gøre, hvor ofte du skal lave øvelserne og hvad øvelserne går ud på.

Oplever du lidt start vanskeligheder eller ønsker du mere hjælp kan du booke 1 til 1 coaching med enten en pilot eller mentaltræner – det gør du ved at ringe på 5352 7700 eller ved at sende os en mail på kontakt@spoerg-piloten.dk

Via dette link kan du høre en podcast med spørg pilotens fly-angst guru Freddy Gleisner https://spoerg-piloten.dk/hoer-en-podcast-med-vores-fly-angst-guru-freddy-gleisner/

Happy landings og god efterårsferie

Spørg Piloten

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top