skip to Main Content

Stil dit spørgsmål til piloterne

Her har du mulighed for at stille dit spørgsmål. Udfyld formularen og vi vil gøre vores bedste for at give dig et svar.

Vigtig information til dig før du udfylder formularen:

A) Vi vil gerne vide hvorfor du spørger. Var det en oplevelse på din seneste flyvetur? En interesse for selv at blive pilot? Eller noget tredje? Dette vil hjælpe os med at give dig et meget mere målrettet og forhåbentlig afklarende svar. Derfor beder vi dig om kortfattet at skrive hvad der har fået dig til at spørge og hvad der ligger af tanker bag dit spørgsmål.

B) Vi deler ikke dine kontaktoplysninger med andre og bliver dit spørgsmål bragt på hjemmesiden, optræder du altid anonymt. Så hvis du synes, at dit spørgsmål måske kan virke pinligt, eller bare ikke har lyst til at dele dit navn med resten af Danmark, skal du ikke holde dig tilbage af den grund.

C) Det er valgfrit at opgive telefonnummer, men det kan være en rigtig god idé, da vi i så fald har mulighed for at give dig et mundtligt svar, hvilket ofte kan være hurtigere for os.

D) Spørg piloten drives som en gratis side af etablerede piloter, der bruger deres fritid på at svare. Vi vil rigtig gerne svare på nye interessante spørgsmål, men check venligst først at svaret på dit spørgsmål ikke nemt kan findes ved brug af google ELLER ved besøg i arkivet på vores side ved brug af søge funktionen øverst i højre hjørne.

E) Vi modtager dagligt mange spørgsmål og vi er nødsaget til at foretage en prioritering af hvad vi svarer på. Kun spørgsmål som ikke er stillet før og som kan have generel interesse vil blive besvaret.

 

For personlig coaching og rådgivning omkring pilotuddannelsen, kurser og job for piloter henviser vi til www.propilots.dk eller telefon +45 5352 7700.

For personlig coaching og rådgivning omkring at gå fra flyangst til flyglæde henviser vi også til www.propilots.dk eller telefon +45 5352 7700

Ha’ en dejlig dag!

Dit spørgsmål*

Hvorfor spørger du?*

Dit navn

Din e-mail*

Din e-mail (igen)*

Back To Top