skip to Main Content
Q: Hvilken Pilotskole Skal Jeg Vælge?

Q: Hvilken pilotskole skal jeg vælge?

Q: Hvilken pilotskole skal jeg vælge? 

Cockpit leveler

A: Dette vil jeg aldrig bare sådan lige direkte kunne svare på. Det afhænger af mange ting. Hvilken skole passer f.eks. bedst til dig som person og f.eks. den måde du lærer bedst på?  Hvad er din karriereplan? Er det at blive pilot overhovedet det “rigtige” for dig? Det første må være et “reality check”.

Reality check – hvordan?

Den personlige og grundige

Via vores søster site www.propilots.dk tilbyder vi rådgivning omkring branchen. Du får individuel rådgivning af en erfaren pilot og der aftales en agenda for mødet, så du er sikker på, at du får svar på de områder du ønsker. Vores tilfredshedsgaranti betyder, at du kun betaler såfremt du er tilfreds. Vi tilbyder møder i Aalborg, Aarhus samt København og prisen er 1500 inkl. moms i timen. Et møde, hvor vi når godt rundt om det hele, varer typisk 1,5- 2 timer.

Den prisvenlige og generelle

Kompendiet “introduktion til branchen” giver en ærlig introduktion til branchen. En masse af de forkortelser og betegnelser, der bliver brugt i branchen bliver forklaret og du lærer om hvordan branchen er bygget op. Du får indsigt i hvordan en pilots hverdag kan være samt indsigt i et par af de muligheder branchen tilbyder. Til sidst i kompendiet er der samlet en del af de relevante indlæg vi igennem tiden har skrevet. Dette sparer dig for en del tid og giver dig en masse baggrundsviden. Du kan komme igang med det samme her for 179 DKK: https://spoerg-piloten.dk/produkt/before-take-off/

Den gratis

Du kender måske en pilot? Eller har ikke noget imod at bruge en del timer foran skærmen på at søge informationer. I arkivet på Spørg Piloten, finder du mange relevante spørgsmål og besvarelser fra andre der har stået i din situation. Du kan også tilmelde dig et informationsmøde på en flyveskole – vi anbefaler, at du dog har i baghovedet at skolen forsøger at sælge dig drømmen.

I forhold til hvor mange penge du står overfor at skulle bruge, kan det føles som et stort ansvar at stå helt alene med beslutningen. Investeringen i personlig og grundig rådgivning, kan derfor være givet godt ud.

 

På vegne af spørg piloten samt med venlig hilsen

Søren

Kommentarer

kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top